Generisk Zithromax

Azithromycin 250/500mg

Dette lægemiddel er et antibiotikum af makrolidtypen. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner i kroppen. Den vigtigste bestanddel i dette præparat er azithromycin. Pfizer har navn, varemærke og ophavsret til produktionen af dette middel. Andre medicinalvirksomheder fremstiller det samme lægemiddel under forskellige navne.

Varumärke(s): Azivista / Azit / Onazit
Tellverkare: Cadila / Concept / Elder

Hvordan virker azithromycin?

Zithromax er til rådighed i form af kapsler og suspensioner. Azithromycin er som førnævnt et antibiotikum af makrolidtypen, som kan dræbe bakterier på en indirekte måde. Dette lægemiddel hæmmer bakterier i at producere essentielle proteiner. Uden disse kan bakterierne ikke formere sig. Derfor kontrolleres processen med multiplikation af bakterier og bakterierne bliver dræbt af kroppens immunsystem, og i sidste ende stopper infektionen.

Midlet er et bredspektret antibiotikum som er virksomt mod forskellige typer af bakterier og kan dermed anvendes ved forskellige typer infektioner. Lægemidlet kan anvendes til behandling af øvre eller nedre luftvejsinfektioner, hudinfektioner samt gærinfektioner. Lægemidlet kan også anvendes til behandling af visse seksuelt overførte sygdomme som klamydia.

Anvendelse

Der er mange tilfælde hvor azithromycin kan anvendes. Lægemidlet anvendes i tilfælde af bronkitis, lungebetændelse, tonsillitis, bihulebetændelse, pharyngitis, klamydia, ukomplicerede tilfælde af gonoré, ved mild tyfus feber, bakterielle infektioner i huden og otitis media. Lægemidlet kan også anvendes i tilfælde af Lyme sygdom.

Kontraindikationer

Azithromycin bør ikke anvendes af børn under 6 måneder og folk med allergi over for makrolid type antibiotika. Midlet er også kontraindiceret til børn der vejer under 45 kg. Patienter med galactoseintolerans bør heller ikke bruge midlet.

Indikationer for brug af denne medicin under graviditet og amning

Sikkerheden ved brug dette lægemiddel er ikke fastlagt af FDA når det anvendes af gravide kvinder. Præparatet kan gå i modermælken og bør ikke anvendes af gravide og ammende.

Bivirkninger

Almindelige bivirkninger ved brug af dette antibiotikum omfatter: diarré, kvalme, mavesmerter, opkastning, appetitløshed, svimmelhed, hovedpine, hududslæt, synsforstyrrelser, ledsmerter, ændringer i følesansen og træthed.

Ikke almindelige bivirkninger omfatter: oral trøske, forstoppelse, søvnighed, nervøsitet, brystsmerter, svimmelhed, hepatitis, hjertebanken, ødemer og søvnløshed.

Interaktioner

Azithromycin bør ikke kombineres med ergotamin eller lignende migrænemidler.

Bivirkninger af azithromycin eller andre lægemidler kan øges når der kombineres med lægemidler som cyclosporin, colchicin, rifabutin og theophyllin. Den antikoagulerende effekt af warfarin og andre antikoagulerende midler kan øges når du anvender azithromycin. Oral tyfus vaccine må ikke indtages i 72 timer efter endt behandling med azithromycin.

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder