Generisk Priligy

Dapoxetine 60mg

Dette lægemiddel er nyttig ved behandling af en anden seksuel dysfunktion hos mænd kaldet for tidlig sædafgang. Lægemidlet indeholder dapoxetin-hydrochlorid som aktiv bestanddel. Dette præparat tilhører overraskende nok den antidepressive kategori af lægemidler. Midlet er en meget mild selektiv serotoningenoptagshæmmer(SSRI) og er fundet at være effektiv mod for tidlig sædafgang snarere end at virke på patienter med depression. Præparatet findes i 30 mg eller 60 mg doser.

Varumärke(s): Duratia
Tellverkare: Dadha Pharma

Hvordan virker midlet?

Ejakulation af sæd styres af det sympatiske nervesystem. Dapoxetine hydrochlorid vil ændre udløsnings refleksen og vil også øge latenstiden i de pudendale motorneuroners refleks eller med andre ord, det vil reducere varigheden af den pudendale motor refleks. Lægemidlet virker også ved at forhindre genoptag af serotonin neurotransmittere i hjernen.

Denne medicin er brugbar for ældre mænd med for tidlig sædafgang på grund af svaghed, alder og stress.

Anvendelse

Dette middel anvendes i tilfælde med for tidlig sædafgang af patienter i alderen 18 til 64 år. I denne tilstand ejakulerer patienten lige efter penetration og før han ønsker det. Nedsat kontrol over sædafgang kan føre til anvendelse af medicinen.

Kontraindikationer

Dette lægemiddel må ikke anvendes til patienter med allergisk reaktion på SSRI lægemidler eller patienter som har reageret allergisk på den vigtigste ingrediens i lægemidlet. Det må ikke anvendes til patienter med 3. grads AV-blok, patienter med pacemaker og personer med hjerteklapsygdomme. Man bør ikke anvende dette præparat hvis man allerede tager SSRI lægemidler eller antidepressiv medicin som tricykliske antidepressiva.

Forholdsregler

Dette lægemiddel skal anvendes forsigtigt af patienter, der forbruger rekreative stoffer som ketamin. Undgå alkohol når du tager dette lægemiddel.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er hovedpine, tunghed i hånden, svimmelhed og døsighed. Almindeligt forekommende er også hjertebanken, forvirring, lavt blodtryk, besvimelse og sløvhed. Ikke almindeligt forekommende er depression, mani, kramper og synsforstyrrelser.

Interaktioner

Anvend ikke dette lægemiddel sammen med antikoagulerende lægemidler som warfarin da det kan øge anti blod størkne effekten af lægemidlet i betydelig grad så der endda kan forekomme blødninger. Tal med din læge før du anvender dette præparat.

Indtag ikke dette lægemiddel på egen hånd hvis du tager andre antidepressive lægemidler som tricykliske antidepressiva og SSRI lægemidler. Udvis forsigtighed med rekreative stoffer som ketamin.

 

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder