Generisk Nolvadex

Tamoxifen 10/20mg

Nolvadex anvendes til behandling af brystkræft. Den vigtigste ingrediens i dette præparat er tamoxifen citrat, som er et anti-østrogen. Dette middel fremstilles af forskellige selskaber over hele verden.

Varumärke(s): Blastofen
Tellverkare: Chandra Phagat

Virkning

Brystcancer celler er følsomme over for østrogen og de ​​vokser ved tilstedeværelsen af østrogen. Et højere niveau af østrogen forårsager stigning i antallet af tumorceller i brystet. Tumorcellerne har østrogen receptorer som binder hormonet hvilket resulterer i at tumorcellerne vokser hurtigere. Sådanne tumorer benævnes østrogen receptor positive kræftformer.

Dette lægemiddel virker ved at blokere virkningen af østrogen på østrogenreceptorerne i disse celler. Cancercellerne har brug for østrogen til at vokse og i fravær af dette hormon vil cellerne vokse meget langsomt. Dette præparat vil nedbringe væksten af cancerceller.

Midlet er også effektivt mod andre former for cancer som er følsomme over for tilstedeværelsen af østrogen. Dette præparat vil også forhindre ondartethed i brystcancer celler.

Tamoxifen citrat anvendes også i tilfælde af kvindelig infertilitet relateret til ægløsningsproblemer. Lægemidlet vil forbedre virkningen af FSH og LH ved at blokere østrogenreceptorer på hypothalamus. De to hormoner er ansvarlige for at frigive ægget fra æggestokkene.

Anvendelse

Tamoxifen citrat anvendes i tilfælde af brystkræft, som reagerer på tilstedeværelsen af østrogen og i tilfælde af infertilitet hos kvinder med ægløsningsproblemer.

Forholdsregler

Dette lægemiddel kan forårsage ændringer i individuel aktivitet, svimmelhed og hovedpine. Derfor skal man undgå kørsel og drift af tunge maskiner efter indtagelse dette middel. Midlet er kontraindiceret til gravide kvinder.

Når du behandler brystkræft med tamoxifen citrat, er der en chance for at udvikle endometriecancer. Denne risiko opvejes af dette middels egenskaber til at behandle brystkræft. Det er vigtigt at gå til læge hvis du lider af blødning eller udflåd fra skeden, smerter i bækkenet og kontinuerlig bækken ubehag.

Der er chance for at patienter der anvender dette middel kan udvikle blodpropper. Hvis der forekommer unormale hævelser i benet eller jagende smerter i ben eller bryst sammen med pludselig åndenød, kontakt da din læge straks. Hvis du planlægger at blive opereret bør du stoppe anvendelsen af dette middel for at forhindre dannelsen af blodpropper.

Kontraindikationer

Dette stof er kontraindiceret til gravide og ammende Dette stof er også kontraindiceret ved tidligere tilfælde af blodpropper eller ved patienter der allerede er i behandling af blodprop.

Anvendelse ved graviditet og amning

Tamoxifen citrat bør ikke anvendes af gravide og ammende kvinder.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger omfatter hedeture, vaginal blødning og pruritus vulva. Der kan forekomme almindelige bivirkninger som opkastning, kvalme, tilbageholdelse af væske, svimmelhed, hovedpine, synsforstyrrelser og hårtab. Ikke almindelige bivirkninger omfatter højt calcium niveau og opkastning. Sjældne bivirkninger omfatter hepatitis, uterine fibromer, anæmi og endometriecancer. Nogle meget sjældne bivirkninger omfatter pancreatitis, hudallergi og betændte lunger.

Interaktioner

Dette lægemiddel bør ikke kombineres med anden medicin der indeholder østrogen. Din læge kan ordinere warfarin eller antikoagulerende medicin til forebyggelse af blodpropper. Effekten af warfarin på blodpropper kan øge hvis du anvender det sammen med tamoxifen citrat. Tamoxifen citrat bliver mindre effektiv når det kombineres med lægemidler som quinidin, rifampicin og paroxetin.

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder