Generisk Levitra

Vardenafil 10/20mg

Dette middel er primært til behandling af erektil dysfunktion. Midlet produceres af Bayer. Præparatet indeholder vardenafil hydrochlorid trihydrat som den vigtigste ingrediens. Midlet er til rådighed i form af tabletter og/eller spredbare stoffer.

Varumärke(s): Filitra
Tellverkare: Dadha Pharma

Sådan virker Levitra?

Vardenafil virker ved at bremse virkningen af PDE5 enzymet, også kendt som phosphodiesterase type V. Den mandlige erektion består af en kompleks kæde af begivenheder. En af de vigtigste begivenheder i denne kæde er frigivning af en kemisk budbringer kaldet cyklisk GMP. Denne kemiske budbringer påvirker væggene i arterierne i penis og udvider disse arterier, så de kan opnå vasodilatation. Som følge heraf vil mere blod strømme ind i tumescens musklerne i penis. Disse muskler kaldes corpora cavernosa og corpus spongiosum. PDE5 enzymet er ansvarlig for at fjerne den cykliske GMP og igen forårsage vasokonstriktion. Hovedsageligt forhindrer vardenafil virkningen af enzymet PDE5(phosphodiesterase type V). Denne gruppe af lægemidler kaldes PDE5-hæmmere. Den cykliske GMP arbejder i en længere periode ved indvirkning af vardenafil.

Anvendelse

Vardenafil angives kun til behandling af impotens eller erektil dysfunktion hos mænd. Lægemidlet kan anvendes til andre formål, der ikke er anført her. Kontakt din læge eller apotek for at få mere information om dette middel.

Kontraindikationer

Der findes flere tilfælde hvor præparatet ikke bør anvendes. For det første må kvinder og børn under 18 år ikke anvende dette lægemiddel. Patienter med ustabil angina eller tidligere alvorlig hjertefejl bør ikke anvende dette middel. Personer som har haft et hjerteanfald indenfor de sidste 6 måneder eller et slagtilfælde indenfor de sidste 3 til 6 måneder må ikke anvende midlet. Patienter med nyresvigt, leversvigt, der er i behandling med nitratpræparater eller HIV-proteasehæmmere som ritonavir, personer med galactoseintolerans samt personer med øjenlidelsen NAION bør ikke anvende Levitra. Patienter bør være omhyggelige med brug af vardenafil hvis de lider af mavesår, abnormiteter i penis, blødningsforstyrrelser, lavt kalium niveau, hjerterytmeforstyrrelser, hjerte-kar-sygdomme og nedsat lever- og nyrefunktion. Patienter med seglcelleanæmi, leukæmi eller knogle kræft bør konsultere deres læge før anvendelse af dette lægemiddel.

Bivirkninger

Dette lægemiddel kan forårsage bivirkninger. Den mest almindelig bivirkning de fleste mennesker klagede over efter at have anvendt dette præparat er hovedpine. Nogle almindeligt forekommende bivirkninger er rødmen, fordøjelsesbesvær, tilstoppet næse, svimmelhed og mavesmerter.

Nogle patienter kan lide af hjertebanken, takykardi, mundtørhed, mavekatar, tinea pedis, søvnighed, hududslæt og synsforstyrrelser.

Interaktioner

Man bør ikke anvende dette lægemiddel sammen med nitratpræparater som amylnitrit. Patienter der tager antibiotika som erythromycin og svampemidler som ketoconazol bør udvise forsigtighed ved brug af dette middel. Patienter der tager alfa-blokkere bør tale med deres læge før anvendelse af vardenafil.

 

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder