Generisk Lasix

Furosemide 40/100mg

Dette lægemiddel anvendes til behandling af væskeophobninger. Præparatet indeholder furosemid som hovedbestanddel. Producenten er Sanofi Aventis som ejer alle rettigheder. Dette lægemiddel er tilgængelig i form af injektioner samt tabletter.

Varumärke(s): Lasix / Frusenex
Tellverkare: Aventis / Geno

Hvordan virker dette middel?

Furosemid har en særlig virkning i kroppen. Det tilhører gruppen af diuretika lægemidler, også kendt som vanddrivende medicin. Præparatet virker ved at øge udskillelsen af urin fra kroppen samt salte som natrium og kalium fra Henles slynge i nyrerne. Deraf navnet loop-diuretika.

Når disse salte udskilles fra nyrerne i urinen trækkes vandet også med og derved reduceres væskeretention.

Lægemidlet anvendes til behandling af væskeophobninger, kaldet ødemer. I tilfælde af hjertesvigt og lungeødem kan blodet ikke cirkulere korrekt og akkumuleres i ankler og lunger. Som et resultat vil overskydende væske begynder at strømme ind i blodkarrene og øge trykket. Fjernelse af denne overskydende væske reducerer trykket og hjælper hjertet til at pumpe blod rundt i kroppen. Midlet anvendes også i tilfælde af væskeophobning forårsaget af levercirrose. I dette tilfælde kan væske ophobes i maven eller i benene.

Hvilke indikationer er der for anvendelse af dette præparat?

Klinisk set er dette stof indikeret til behandling af erektil dysfunktion hos mænd. Dette stof kan også anvendes til andre formål som ikke er nævnt her. Kontakt din læge for at få yderligere oplysninger om dette lægemiddel.

Hvilke kontraindikationer er der ved brug af dette middel?

Nogle kontraindikationer kan opstå ved ordination af dette lægemiddel. Præparatet må ikke anvendes af kvinder og børn under 18 år. Man bør undgå at bruge dette præparat i tilfælde af ustabil angina, hypotension, hypertension, nyresvigt samt patienter der tager nitrat medicin i tilfælde af hjerteanfald, slagtilfælde og hjertesvigt. Patienter med en øjensygdom kaldet NAION bør heller ikke anvende dette lægemiddel. Tabletterne indeholder galactose, hvorfor patienter med en sjælden arvelig lidelse kaldet galactoseintolerans ikke bør bruge midlet.

Hvilke bivirkninger er der?

Mulige bivirkninger omfatter lavt niveau af natrium, kalium og magnesium salte i blodet, lavt blodtryk, hovedpine, svaghed, svimmelhed, diarré, opkastning, nyreproblemer, forhøjet urinsyre i blodet, hævet blodsukkerniveau, hududslæt, foto følsomhed og dehydrering .

Hvordan interagerer dette præparat med anden medicin?

Lægemidlet kan medføre blodtryksfald, og dermed svimmelhed, når det kombineres med andre blodtryksnedsættende stoffer samt antihypertensive stoffer som alfa-blokkere, beta-blokkere og calcium kanal blokker. Dette præparats bivirkninger på nyrerne kan øges med lægemidler som gentamicin, non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler og nogle andre diuretika. Midlet kan ligesom indometacin og phenytoin dæmpe effekten af furosemid. Der er en stigning i risikoen for lavt kalium niveau i blodet når denne medicin indtages sammen med kortikosteroider.

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder