Kamgra

Sildenafil Citrate 100mg

Dette lægemiddel indeholder sildenafil citrat som den aktive bestanddel. Præparatet er brugbart ved behandling af erektil dysfunktion og det anbefales af mere end 1 milliard læger i hele verden til behandling af denne lidelse. Dette lægemiddel er det mest sælgende lægemiddel i hele verden de seneste to årtier.

Varumärke(s): Kamagra®
Tillverkare: Ajanta

Hvordan virker sildenafil?

Sildenafil citrat er et PDE 5-inhibitor lægemiddel. PDE 5 er et enzym forekommende hos mænd som er ansvarlig for vasokonstriktion efter en erektion er opnået. Kort sagt, dette enzym gør penis slap.

Forskellige hændelser kan opstå når der er opnået erektion. En af de vigtige hændelser er frigivning af et kemisk stof kaldet cyklisk GMP. Cyklisk GMP fæstner sig til den muskulære væg af arterierne i penis og bringer mere blod ind i de specialiserede muskler i det mandlige organ kaldet corpora cavernosa og corpora spongiosum. Som et resultat af mere blod opnås der erektion.

PDE 5 forhindrer den passende mængde blod at strømme ind i penis og dermed resulterer det i mangel på erektion. For at øge aktiviteten af cyklisk GMP kan man indtage dette præparat så stærkere erektioner derved opnås.

Hvad er den kliniske anvendelse af dette lægemiddel?

Dette lægemiddel anvendes ved impotens hos mænd. Det kan også anvendes til behandling af hypertension i lungerne, en sjælden pulmonal lidelse. Denne lidelse ses hos bjergbestigere.

I hvilke tilfælde kan dette præparat ikke anvendes?

Sildenafi lcitrat må ikke anvendes af kvinder og børn under 18 år. Dette præparat må ikke indtages af patienter der tager nitratpræparater, også kendt som poppers. Lægemidlet er kontraindiceret i tilfælde af forhøjet blodtryk, slagtilfælde, hjerteanfald og ustabil angina. Dette præparat kan indtages i tilfælde af arvelig galactoseintolerans.

Hvordan anvendes dette præparat?

Præparatet tages 30 til 60 minutter før seksuel aktivitet. Indtag midlet med et glas almindeligt vand helst på tom mave. Indtag ikke dette middel med grapefrugtjuice og tag ikke mere end ordineret i 24 timer.

Hvilke bivirkninger findes?

En meget almindelig bivirkning af denne medicin er hovedpine. Almindelige bivirkninger er svimmelhed, rødmen, fordøjelsesbesvær og synsforstyrrelser såsom sløret syn. Nogle ualmindelige bivirkninger kan forekomme som omfatter muskelsmerter, brystsmerter, tørhed i munden, hududslæt og visse øjenlidelser som omfatter blødninger og rødmen i øjnene. Ikke almindelige bivirkninger omfatter også angina, hjerteanfald og slagtilfælde.

Hvilke interaktioner er der med andre lægemidler?

Ligesom andre præparater interagerer sildenafil citrat også med andre lægemidler. Dette middel bør ikke kombineres med gruppen af nitrat lægemidler, også kendt som poppers eller amylnitrit. Der kan forekomme alvorligt blodtryksfald som kan resultere i besvimelse eller endog hjerteanfald, når det kombineres med nitrat medicin. Blodtrykket kan også reducere når midlet kombineres med alfa-blokkere som doxazosin.

Udvis forsigtighed ved kombination af dette præparat med andre lægemidler som cimetidin, erythromycin og ketoconazol. Niveauet af sildenafil citrat i blodet kan stige betydeligt, når det tages med HIV-proteasehæmmer som ritonavir.

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder