Generisk Cialis Soft

Tadalafil 20/40mg

Det primære aktive stof i lægemidlet er tadalafil. Lægemidlet indikeres i klinikken ved behandling af mandlig impotens eller dysfunktionel erektion. Lægemidler er formuleret som en smeltetabletversion indeholdende det populære medikament tadalafil. Lægemidlet er kun tilgængeligt i tabletform.

Varumärke(s): Tadalista Soft
Tillverkare: Aurochem / Dadha Pharma

Hvordan virker lægemidlet som behandling af dysfunktionel erektion?

Cialis soft er en smeltetablet-version af tadalafil. Det bruges til mænd, som søger hurtig virkning, og som ikke kan vente med at opnå effekterne af dette lægemiddel og begynde sexakten.

Dette lægemiddel virker på samme måde som den almindelige formulering. Efter at lægemidlet optages i blodbanen og under seksuel stimulation, hjælper dette lægemiddel med at behandle impotens. Lægemidlet forebygger effekten af enzymet phospodiesterase type V, også kendt som PDE 5. Dette enzym er ansvarligt for, at afslappe penis og få den tilbage i normal størrelse og også i impotente mænd, hvor det hæmmer erektionen.

Hvilke indikationer er der?

Dette lægemiddel er indikeret til behandling af dysfunktionel erektion. Det kan bruges både i akutte og kroniske tilfælde.

Kontraindikationer

Lægemidlet bør ikke bruges af kvinder og teenagere. Dette lægemiddel bør ikke bruges af individer, som lider af ustabile hjertekramper, retinitis pigmentosa, øjensygdommen NAION, for lavt eller højt blodtryk, hypokaliæmi, patienter som tidligere har haft hjerteanfald og slagtilfælde eller i individer, som har været udsat for et hjerteanfald under sex.

Hvilke bivirkninger er der?

Ligesom alle andre lægemidler kan tadalafil give bivirkninger. De almindelige bivirkninger er hovedpine, følelse af at være tung i hovedet, rygsmerte især i lænden, muskelsmerter, dyspepsi, syrerefluks, forstoppelse i næsen og rødme.

Ualmindelige bivirkninger kan også forekomme og inkluderer hypotension, hypertension, næseblod, øget sveddannelse, hududslæt, mavesmerter, slørret syn med nedsat evne til at differentiere grøn og blå, svimmelhed, uregelmæssig hjerterytme og tachykardi.

Meget få mennesker oplever hævelser i ansigtet og øjenlåg, rødme ved øjnene, nældefeber, migræne, priapisme, pludselige hjerteanfald, hjerterytmelidelser og blæredannelse ved øjnene, mund og genitaler, som også kaldes Stevens-Johnson syndrom.

Tages dette lægemiddel af patienter med øjensygdommen NAION, kan dette føre til komplet tab af synet.

Interaktioner for lægemidlet

Dette lægemiddel bør ikke tages sammen med nitratlægemidler så som amyl nitrat. Man bør undgå at tage dette lægemiddel, hvis man også tager alfa-blokkere i forbindelse med behandling af forhøjet blodtryk så som medikamentet doxazosin.

Bivirkningerne fra dette lægemiddel kan forstærkes med antibiotika, antifungale lægemidler og HIV-protease-inhibitorer. Effektiviteten af lægemidlet kan nedsættes, hvis det kombineres med rifampicin, phenytoin og carbamazepine.

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder