Generisk Cialis

Tadalafil 10/20mg

Cialis er et lægemiddel fremstillet af selskabet Lilly Pharmaceuticals. Det indeholder tadalafil som aktivt stof. Lægemidlet bruges hovedsageligt til behandling af dysfunktionel erektion hos mænd. Flere andre producenter markedsfører også dette lægemiddel bare under andre varemærker.

Varumärke(s): Tadalafil Tablets / Tazalis
Tillverkare: Aurochem / Axon

Hvordan virker lægemidlet?

Dette er et lægemiddel, som hæmmer phosphodiesterase type V. Ligesom andre PDE 5-lægemidler virker dette lægemiddel ved at inhibere enzymet PDE 5. For bedre at kunne forstå hvordan dette lægemiddel virker, er det vigtigt at forstå, hvordan en erektion forløber hos mænd.

Opnåelse af erektion er et resultat af en serie af reaktioner, som sker gennem seksuel stimulation. En vigtig hændelse for, at erektionen opnås for en mand, er, at der frigives den kemiske substans kaldet cyklisk GMP. Denne kemiske substans giver dilation af arterierne ved penis, hvormed blod tillades at passere ind i de specielle muskler i penis kaldet corpora cavernose og corpora spongiosum. Disse 2 muskler har hævende egenskaber, og når de modtager et højt flow af blod, bliver de rigide og giver erektion.

PDE 5-enzymet fjerner cyklisk GMP fra arterierne og får penis tilbage til normalstadiet. Lægemidlet hæmmer aktiviteten af dette enzym, hvormed cyklisk GMP tillades at binde til arterierne i længere perioder, hvormed der opnås en tilfredsstillende erektion.

Hvad bruges dette lægemiddel til?

Tadalafil bliver hovedsageligt brugt til behandling af seksuelle lidelser hos mænd. Lægemidlet bruges til at behandle et stort antal patienter med dysfunktionel erektion. Det er også derfor, at det kun bruges til behandling af mandlig impotens. Enkelte læger kan også nogle gange udskrive dette lægemiddel til at lindre urinvejssymptomer, som følge af godartet hyperplasi af prostata. Lægemidlet gives som 5 mg per dag hos patienter under behandling for forstørret prostatakirtel.

I hvilke tilfælde bør lægemidlet ikke gives til patienten?

Der er flere tilfælde, hvor tadalafil ikke bør gives til en patient. Kvinder og børn under 18 år bør ikke bruge lægemidlet, da det kun er ment til brug mod dysfunktionel erektion hos mænd. Patienter med alvorligt højt eller lavt blodtryk bør ikke bruge dette lægemiddel uden tilladelse fra en læge. Patienter med dysfunktionel nyre, lever eller hjerte bør undgå lægemidlet. I tilfælde af sjældne lidelser, så som galaktoseintolerance og øjelidelsen NAION, er lægemidlet kontraindikeret. Patienter, som har haft et hjerteanfald indenfor de sidste 3 måneder eller et slagtilfælde indenfor de sidste 6 måneder, bør ikke tage dette lægemiddel.

Hvilke bivirkninger er der for lægemidlet?

Der er nogle almindelige, ualmindelige og sjældne bivirkninger ved brug af dette lægemiddel. De almindelige bivirkninger er rygsmerter, halsbrand, rødme og hovedpine. Ualmindelige og sjældne bivirkninger er forskellige fra person til person. Disse inkluderer øjensmerter, sløret syn, svimmelhed, hævet ansigt og øjenlåg, hududslæt, brystsmerter, nedsat eller forhøjet blodtryk, forhøjet hjerterytme også kendt som tachykardi, hjerteanfald og migræne.

 

 
lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder