Generisk Amoxil

Amoxicillin 500mg

Amoxil er et antibiotika, som bruges til behandling af bakterieinfektioner. Det hører til klassen af penicillinantibiotika. Det primære aktive stof i lægemidlet er amoxicillin. Glaxo Smith Kline er lægemiddelproducenten for amoxicillin, som markedsføres under varemærket Amoxil.

Varumärke(s): Tadalafil Tablets / Tazalis
Tillverkare: 
Aurochem / Axon

Hvordan virker medikamentet?

Lægemiddel udbydes formuleret som kapsler, suspension eller injektionsvæske. Lægemidlet er også tilgængeligt som pædiatrisk suspension. Det anbefales ofte af læger til behandling af bakterieinfektioner i kroppen. Den intravenøse injektionsvæske med amoxicillin indikeres ved alvorlige former for infektioner, eller når infektionen ikke kan behandles ved administration af lægemidlet oralt.

Bakterierne, som angriber kroppen, har en ydre skal rundt om deres celler kaldet cellevægge. Disse cellevægge er vitale for overlevelsen af bakterierne. Penicillintypen amoxicillin angriber bakteriernes cellevæg og gør skade på den. Cellevæggen forhindrer normalt, at bakteriens vitale celleorganeller siver ud. Med skade på cellevæggen kan bakterierne ikke dele sig og overleve i kroppen, hvorved amoxicillin hermed kan kontrollere bakterieinfektioner.

Amoxicillin indikeres til behandling af hudlidelser, øvre eller nedre infektioner i luftvejene, urinvejsinfektioner, infektioner i blødvæv, enkelte kønssygdomme, tandinfektioner og blodforgiftninger.

Indikationer for amoxicillin

 • vre eller nedre infektioner i åndedrætsorganet
 • Urinvejsinfektioner
 • Tandinfektioner
 • Mellemøreinfektioner
 • Sepsis eller blodforgiftning
 • Nyrebækkenbetændelse
 • Bihulebetændelse, svælgkatar, halsbetændelse, bronkitis og lungebetændelse
 • Bughindebetændelse
 • Behandling af infektioner med pylori i mavetarmkanalen i kombination med andre sygdomme
 • Behandling af borreliose
 • Behandling af tyfus
 • Gonorré

Hvad er kontraindikationerne for brugen af amoxicillin?

Lægemidlet er kontraindikeret i patienter, som tidligere har udvist allergi for antibiotika af penicillintypen.

Lægemidlet bør tages med forsigtighed af patienter med lav nyrefunktion, allergi og patienter med mononukleose og akut eller kronisk leukæmi.

Hvordan bruges dette lægemiddel?

Amoxicillin kan indtages tre gange dagligt eller som foreskrevet af en læge. Det bør tages med vand under et måltid eller imellem måltider. Behandlingslængden og indtaget af dette lægemiddel afhænger af alvoren af infektionen. Lægen kan give mere information i relation til dosering. Opbevar ikke dette medikament på dig, undtagen hvis lægen har fortalt dig dette.

Graviditet og amning

Lægemidlet er tilladt til brug hos både gravide kvinder og ammende mødre, som bærer fostre eller ammer en baby. Dette lægemiddel udskilles i små mængder i modermælken, som ikke skade den nyfødte baby.

Bivirkninger fra amoxicillin

Almindelige bivirkninger for dette lægemiddel inkluderer diarré, kvalme og udslæt. Der er også enkelte ualmindelige bivirkninger så som opkast, kløe og svimmelhed. Svimmelhed opstår typisk sjældent, og derudover hører hepatitis, colitis, gulsot og krampeanfald under sjældne bivirkninger.

Interaktioner med andre lægemidler

Lægemidlet øger effekten af warfarin og andre antikoagulerende lægemidler i kroppen. Lægemidlet kan hæmme elimineringen af methotrexate i kroppen. Tyfusvacciner bør ikke tages før, at der er gået 72 timer siden sidste dosering af amoxicillin. Probenecid kan øge niveauet af amoxicillin i blodet.

lever støtte 24/7
Anmeldelser / Nyeste
April 10, 2015
Fantastisk sted at købe alt, hvad jeg har brug for. Alle mine problemer er væk, og jeg tror ikke engang tænke på dem!
May 08, 2015
Godt sted at købe min medicin! Bestilt alt, hvad jeg havde brug for tre dage siden, og i dag ankom! Meget nem og bekvem hjemmeside.
July 28, 2015
Var virkelig overrasket over, hvor lang tid det tog levering, blot to dage alt jeg bestilte var her. Kvaliteten af produktet er også stor. tak!
betalingsmetoder